Målning & Tapetsering

VanadisCare AB har utbildade och professionella målare som kan hjälpa dig med målningsarbeten och tapetsering. Vi utför arbete både inomhus och utomhus. Målning & tapetsering kräver ett bra förarbete, det är inte bara att stryka på färgen. Det gäller att underarbetet för målning & tapetsering görs på ett riktigt sätt och att rätt färg väljs för målning & tapetserings materialet. Framför allt tre faktorer styr valet av färgsystem under målning & tapetsering: vad objektet är gjort av för material vad objektet är målat med tidigare och din personliga smak.

Vill du, under målning & tapetsering, ha en täckande färg eller en lasyr som låter träets struktur komma fram?

Av oss får du råd om vilken typ av färg som är bäst att använda under målning & tapetsering. Efter besiktning av underlaget så kan vi tillsammans arbeta fram en målningsplan som möjliggör bästa möjliga resultat för målning & tapetsering med tanke på dina önskemål vad gäller kvalitet och ekonomi.

Exempel på arbetsupplägg vid standard lägenhetsmålning:

  • underarbete (inkl. borttagning av tapet)
  • spackling, slipning, målning av alla väggar och tak
  • bortforsling av allt byggskräp
  • byggstädning efter genomfört renoveringsarbete

Tryggt & Ansvarsfullt

VanadisCare AB anser att våra framgångar förutom sakkunniga anställda och en stabil organisation huvudsakligen beror på att man i form av en arbetsgaranti aldrig förklarar ett uppdrag slutfört förrän vår kund är 100 procentligt nöjd med resultatet. Tjänstenivån förkovras ständigt genom ett internt kvalitetssäkringssystem och innehav av alla fordrade certifikat (bl a BKR- och SRY-certifikat), kollektivavtal, ansvarsförsäkringar samt F-skattesedel gör att när man ska tipsa om ett väletablerat lokalt tjänsteföretag faller valet oftast på VanadisCare AB. För att man vet att det går smidigt och fint till.

f-umbforetagarnabehorigsrybygg

certificat
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.