Offertförfrågan

Välj:

PrivatFöretag

Tidsintervall (hemstädning):

1 gång/veckavar 14:e dag

Är intresserad av följande tjänster:

Badrumsrenovering:Köksrenovering:Målning & Tapetsering:Hemstädning:Flytthjälp & Flyttstädning:Stor- & Visningsstädning:Kontorstädning & Lokalvård:Trapphus- & fastighetsskötsel:Mattvätt & Möbeltvätt:Övrigt:

Tryggt & Ansvarsfullt

VanadisCare AB anser att våra framgångar förutom sakkunniga anställda och en stabil organisation huvudsakligen beror på att man i form av en arbetsgaranti aldrig förklarar ett uppdrag slutfört förrän vår kund är 100 procentligt nöjd med resultatet. Tjänstenivån förkovras ständigt genom ett internt kvalitetssäkringssystem och innehav av alla fordrade certifikat (bl a BKR- och SRY-certifikat), kollektivavtal, ansvarsförsäkringar samt F-skattesedel gör att när man ska tipsa om ett väletablerat lokalt tjänsteföretag faller valet oftast på VanadisCare AB. För att man vet att det går smidigt och fint till.

f-umbforetagarnabehorigsrybygg

certificat
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.